Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avižų gira
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
500 gramų avižų
50 gramų medaus
5 litrai vandens (šaltinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižas sutrinti, užpilti šaltu šaltinio vandeniu, virti 30 – 50 minučių, palikti, kad atauštų (2 – 3 valandoms), perkošti, dėti medų. Palikti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Paskui girą supilstyti į butelius, užkimšti ir 3 dienoms išnešti į šaltą vietą.

Avižų gira

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Avižas sutrinti, užpilti šaltu šaltinio vandeniu, virti 30 – 50 minučių, palikti, kad atauštų (2 – 3 valandoms), perkošti, dėti medų. Palikti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Paskui girą supilstyti į butelius, užkimšti ir 3 dienoms išnešti į šaltą vietą.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas

Komentarai (3)


  • Arvydas 2013-08-06 11:03

    Kažkokia nesamonė. Išvirus gaunasi kisielius. :fuu:


  • qwerty 2011-02-16 19:57

    ir kaip? Ar skanu?


  • gurmane 2010-05-26 14:56

    butinai isbandysiu :soku: jau lekiu pirkti avizu! ;-)


Daugiau receptų