Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Avokado-graikiško jogurto padažas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Padažas, derantis prie įvairiausių užkandžių, salotų, makaronų, sumuštinių ir kitų patiekalų. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Padažas, derantis prie įvairiausių užkandžių, salotų, makaronų, sumuštinių ir kitų patiekalų. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 stiklinė petražolių (smulkintų)
200 gramų graikiško jogurto
1 vienetas avokadų
1 vienetas svogūnų (arba svogūnų laiškų)
8 valgomieji šaukštai pieno
4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis baltųjų pipirų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 arbatinio šaukštelio čiobrelių
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus produktus sudėti į smulkintuvą ir sutrinti iki vientisos masės.
2.
Sūrumą - skystumą reguliuoti galima pagal skonį – pridėjus daugiau druskos (sūrumas), pridėjus daugiau graikiško jogurto ar pieno (skystumas/tirštumas). Tinka su įvairiausiais patiekalais.

Avokado-graikiško jogurto padažas

Recepto autorius: Padažas, derantis prie įvairiausių užkandžių, salotų, makaronų, sumuštinių ir kitų patiekalų. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus produktus sudėti į smulkintuvą ir sutrinti iki vientisos masės.

  2. Sūrumą - skystumą reguliuoti galima pagal skonį – pridėjus daugiau druskos (sūrumas), pridėjus daugiau graikiško jogurto ar pieno (skystumas/tirštumas). Tinka su įvairiausiais patiekalais.

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų