Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Avokadų valtelės“
AUTORIUS:
Vaida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai avokadų
200 gramų krevečių be kevalo
6 vienetai vyšninių pomidorų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek žaliųjų citrinų sulčių (arba citrinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą.
Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.
2.
Perpjauti pomidoriukus per pusę ir sumaišyti su avokadų minkštimu bei krevetėmis.
Paskaninti druska, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir sudėti į išskobtas avokadų puseles.
Skanaus.

„Avokadų valtelės“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Avokadus perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir šaukštu išskobti minkštimą.
    Minkštimą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinų sultimis ir išmaišyti.

  2. Perpjauti pomidoriukus per pusę ir sumaišyti su avokadų minkštimu bei krevetėmis.
    Paskaninti druska, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir sudėti į išskobtas avokadų puseles.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaida

Komentarai (5)


  • kristina 2018-12-24 16:44

    zieve avokadu nevalgoma, valgykit su sauksteliu


  • Inga 2016-12-07 00:46

    O krevetes neapdorotos termiskai ?


  • Ramintai 2013-12-22 11:01

    Valgyt reikia su šauksteliu. žievė lieka, ji čia atlieka "lėkštutės" vaidmenį.


  • Raminta 2013-12-19 17:09

    man cia toks kvailokas klausimas iskilo. :atsiprasau: o po to avokada su zeve valgyt ar tik ta vidu? aciu uz atsakyma :)


  • ausra narvilaite 2012-07-10 10:58

    kaip skanu man labai patinka sis receptas :super:


Daugiau receptų