Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
AUTORIUS:
Obelių aliejus
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek lydekų
šiek tiek pastarnokų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Pasninko spirgams:
šiek tiek batono
šiek tiek čiobrelių (šakelės)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.
2.
Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
3.
Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Pasninko spirgams:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos.

  2. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.

  3. Pastarnokus supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais ir apkepkite.Suraikykite baltą duoną, nupjaukite plutą ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite Obelių rapsų aliejaus ir paskrudinkite paruoštus „spirgus“

Receptą atsiuntė Obelių aliejus

Komentarai


Daugiau receptų