Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baklažanai įdaryti jautiena
AUTORIUS:
fdiscover.blogspot.com
INGREDIENTAI:
3 vienetai baklažanų
šiek tiek bazilikų (džiovintas)
20 gramų moliūgų (sėklos)
1 vienetas morkų
0.25 vieneto paprikų
šiek tiek paprikų (saldžios milteliai)
šiek tiek petražolių
šiek tiek porų (pjaustyti sauja)
2 vienetai svogūnų (neideli)
400 gramų jautienos faršo
2 vienetai parmezano sūrio (saujos)
šiek tiek druskos
šiek tiek čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezano sūriu. Skanaus

Baklažanai įdaryti jautiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezano sūriu. Skanaus

Receptą atsiuntė fdiscover.blogspot.com

Komentarai (2)


  • Dalia 2014-02-25 17:58

    O cia ka, diktantas? As, pvz, supratau kaip padaryti baklazanus, jei buciau norejus pasitikslinti dominancia gramatikos taisykle, buciau lietuviu kalbos komisijos tinklapi narsius, o ne gaspadine.lt :)


  • Monika 2011-05-02 12:15

    ot beraštija :)


Daugiau receptų