Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baklažanai pasimetėliai
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas baklažanų
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų aliejaus
1 vienetas sultinio (Grybų skonio , kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje. Tada eilė seka kubeliais pjaustytam baklažanui. Kepti reikėtų ilgokai, kol baklažas suminkštės ir taps permatomas. Aliejaus reikėtų pilti tiek, kad baklažanai gerai iškeptų, o kaip žinia ši daržovė labai mėgsta aliejų. Baigiant kepti, sutrupinti grybų sultinio kubelį ir jeigu dar reikia, įberti druskos.

Puikus užkandis dedant jį ant duonos, kraunant į krepšelius.

Skanaus

Baklažanai pasimetėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname aliejuje. Tada eilė seka kubeliais pjaustytam baklažanui. Kepti reikėtų ilgokai, kol baklažas suminkštės ir taps permatomas. Aliejaus reikėtų pilti tiek, kad baklažanai gerai iškeptų, o kaip žinia ši daržovė labai mėgsta aliejų. Baigiant kepti, sutrupinti grybų sultinio kubelį ir jeigu dar reikia, įberti druskos.

Puikus užkandis dedant jį ant duonos, kraunant į krepšelius.

Skanaus

Receptą atsiuntė Dovilė

Komentarai


Daugiau receptų