Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baklažano užkandėlė
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas baklažanų
100 gramų graikinių riešutų
1 skiltelė česnakų
1 valgomasis šaukštas granatų
20 vandens (virintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
Riešutus, česnaką, vandenį ir likusius prieskonius sudedam i smulkintuvą ir sutrinam. Gauta mase aptepam baklažano juosteles, užbarstome granato sėklomis ir ragaujame.

Rekomenduoju valgyti su skrudintu baltos duonos skrebučiu. Tai puikus užkandis prie vyno taurės....

Baklažano užkandėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažaną supjaustyti ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, padėti ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
Riešutus, česnaką, vandenį ir likusius prieskonius sudedam i smulkintuvą ir sutrinam. Gauta mase aptepam baklažano juosteles, užbarstome granato sėklomis ir ragaujame.

Rekomenduoju valgyti su skrudintu baltos duonos skrebučiu. Tai puikus užkandis prie vyno taurės....

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai


Daugiau receptų