Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Balandėliai su grybais
AUTORIUS:
vegetarė
INGREDIENTAI:
10 gramų kopūstų (lapai)
200 gramų ryžių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų grybų (šviežūs)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Balandėliai su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė vegetarė

Komentarai (2)


  • REGINA 2014-07-02 13:33

    Tikrai labai gardu


  • Vyka 2011-07-11 17:46

    idaras gaunasi skystas butinai reikia miltu,manu kad sulipdytu idara.Pries kepant balandelius butina apvolioti miltuose,kitaip isyra balandeliai. :-D Vienu zodziu-darbo daug,o patiekalas siaip sau :-( Skaniausia butu,jei ryziu nedaug,o kepto svoguno ir grybu daug :super:


Daugiau receptų