Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Balandėliai su pastarnokais
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Troškinti balandėliai su morkomis ir keptais pastarnokais. Lengvas skanus maistas. Troškinti balandėliai su morkomis ir keptais pastarnokais. Lengvas skanus maistas. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kopūstų
500 gramų kiaulės faršo
5 vienetai pastarnokų
4 vienetai morkų
3 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai ryžių
3 skiltelės česnakų
5 vienetai laurų lapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą maišau su apvirtais ryžiais, druska ir pipirais (pagal skonį), kiaušiniais.
2.
Kopūstą apverdu ir darau balandėlius.
3.
Dedu į puodą lauro lapus, česnakus, vieną smulkiai pjaustytą pastarnoką, pilu vandens (apie 600 ml) ir sudėjusi balandėlius troškinu apie 1 valandą.
4.
Keturis didelius pastarnokus nulupu, pjaustau kubeliais ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 10-15 minučių, uždengus.

Balandėliai su pastarnokais

Recepto autorius: Troškinti balandėliai su morkomis ir keptais pastarnokais. Lengvas skanus maistas. Rima
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Faršą maišau su apvirtais ryžiais, druska ir pipirais (pagal skonį), kiaušiniais.

  2. Kopūstą apverdu ir darau balandėlius.

  3. Dedu į puodą lauro lapus, česnakus, vieną smulkiai pjaustytą pastarnoką, pilu vandens (apie 600 ml) ir sudėjusi balandėlius troškinu apie 1 valandą.

  4. Keturis didelius pastarnokus nulupu, pjaustau kubeliais ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 10-15 minučių, uždengus.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų