Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Balandėliai "Tinginiai"
AUTORIUS:
anabele
Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo kiaulės faršo (arba kitas mėgstamas)
300 gramų kopūstų
200 gramų ryžių (virti)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 riekė batono
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek pieno
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Morkas nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome juostelėmis. Svogūną susmulkiname. Daržoves pagardiname prieskoniais ir patroškiname, kol suminkštės.
2.
Dedame į indą su mėsa ryžius, įmušame kiaušinį, dedame miltų, druskos, mėsos prieskonių. Batoną pamirkome piene ir įmaišome į faršą. Formuojame kukulius ir apkepame keptuvėje aliejuje ar orkaitėje. (Jei masei trūksta kietumo, įdėkite dar miltų)
3.
Iškeptus kukulius sumaišome su troškintomis daržovėmis.

Balandėliai "Tinginiai"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Morkas nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome juostelėmis. Svogūną susmulkiname. Daržoves pagardiname prieskoniais ir patroškiname, kol suminkštės.

  2. Dedame į indą su mėsa ryžius, įmušame kiaušinį, dedame miltų, druskos, mėsos prieskonių. Batoną pamirkome piene ir įmaišome į faršą. Formuojame kukulius ir apkepame keptuvėje aliejuje ar orkaitėje. (Jei masei trūksta kietumo, įdėkite dar miltų)

  3. Iškeptus kukulius sumaišome su troškintomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė anabele

Komentarai (19)


  • andrius 2017-05-24 12:47

    kaiptik vakar gaminau tik as kopusta netroskinau o tiesiog viska sumaisiau ir tada apkepinau ir poto troskinau padaze


  • laima 2015-09-03 17:42

    receptukas geras ir lengvas ir skanu


  • emma 2014-02-08 17:47

    receptukas liux...bet as niekad nededu i farsa virtu ryziu,visada dedu nevirtus....juk jie su mesa kartu isverda, kam dirbti be reikalo taip greiciau o skonis tas pats :)


  • lina versilovaite 2012-07-12 16:38

    labai skaniai atrodo,sendien ganinu vakarieniai :-)


  • lina versilovaite 2012-07-12 16:36

    as dar jo neragavau bet atrodo tai skaniai.sendien ji gaminu vakarieniai vyrui :-)


  • ale 2011-10-29 19:02

    reiktu pabandyti :bloga:


  • Neringa 2011-10-25 13:14

    siandien darysiu;)) :super:


  • Vilmute 2011-07-29 23:42

    O man sitas receptelis LIUKS, pati taip megstu, ir maziau darbo nei su tradciniais balandeliais.


  • as 2011-07-13 00:30

    naujo nieko!
    duokit bent to,ko kiti nezino.cia receptas paaugliams:(


  • jurgita 2011-07-12 16:50

    O as dar paprasciau darau, viska susmulkinu ir sluoksniais dedu i stora puoda su dangciu tada pripilu vandens ir kepu orkaiteje arba ant dujines,tik retkarciais paziuriu ar netruksta vandens nes ryzius nevirtus dedu. O pabaigoje uzdedu grietines ir padazo ir dar pavirinu. Skanaus.


Daugiau receptų