Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Balta duona
AUTORIUS:
Birutė
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 vienetas kiaušinių
240 gramų kvietinių miltų
180 gramų pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
25 gramai sviesto
1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
80 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną pašildome. Į pieną suberiame cukrų, druską išmaišome. Taip pat įmaišome ir ištirpintą sviestą.

Miltus sumaišome su mielėmis. Supilkite pieną, kiaušinių plakinį. Gerai išminkome tešlą.
Suformuojame kepaliuką, pabarstome miltais, uždengiame ir paliekame šiltai 1 val.

Pašauname į 190C orkaitę 20-30 minučių.

Balta duona

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pieną pašildome. Į pieną suberiame cukrų, druską išmaišome. Taip pat įmaišome ir ištirpintą sviestą.

Miltus sumaišome su mielėmis. Supilkite pieną, kiaušinių plakinį. Gerai išminkome tešlą.
Suformuojame kepaliuką, pabarstome miltais, uždengiame ir paliekame šiltai 1 val.

Pašauname į 190C orkaitę 20-30 minučių.

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai


Daugiau receptų