Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltarusiški bulviniai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
15 vienetų bulvių
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulės lašinių
175 mililitrai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.

Baltarusiški bulviniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.

Komentarai (5)


  • i. 2010-10-16 14:47

    skanu gal........


  • i. 2010-10-16 14:46

    nezinau reik pasigamint ;-)


  • Daina 2010-06-11 19:04

    SUPER SUPER SUPER :parselis:


  • teta 2010-02-17 10:34

    biski nesamone %-)


  • staras 2009-11-01 16:09

    gal geras....


Daugiau receptų