Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltarusiški bulviniai blynai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų bulvių
10 gramų kvietinių miltų
2 gramai sodos (geriamoji)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus per visą keptuvę. Valgyti su sviestu ar grietine.

Baltarusiški bulviniai blynai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus per visą keptuvę. Valgyti su sviestu ar grietine.

Komentarai (11)


  • antanas 2011-10-16 13:14

    tiesa sakai Aivarai :bloga:


  • 2011-07-08 16:40

    Įdėkit į tarkuotas bulves druskos, česnako ( :super: duos gerą kvapą), miltų 2-3 šaukštus, svogūno, pipirų. Jeigu norite, kad blynai būtų šviesesni, įdėkite 2 tabletes sutrinto gryno C vitamino.


  • ruta 2011-02-14 01:48

    kam ta soda? ir dar blynams?ar del pikantisko skonio? :-D


  • Margarita 2010-09-04 14:30

    Sveiki,na nežinau,gal aš durna,bet kam ta soda? :nezinau:


  • 1inga4 2010-08-17 11:37

    geras receptukas


  • svetarok 2010-07-27 23:40

    geriau trintu svogunu ideti i tesla,kad nebutu pajuodavusi,


  • Audra 2010-06-14 19:20

    puiku ir skanu :super: ;-) ;-)


  • albinas 2009-10-28 11:36

    nuo vaikystes kepame taip blynus.Sotu ir skanu.Tik dededame kiausiniu i tesla.


  • Henris 2009-03-31 15:28

    O kam ta soda? Tikrai gero skonio nepriduoda.


  • Dėdulė 2009-02-08 08:35

    Gudai tokių niekalų tikrai negamina, juolab su soda


Daugiau receptų