Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltarusiški žagarėliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
40 gramų cukraus pudros
60 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis kmynų
75 gramai margarino
1 vienetas kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
40 gramų grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną ištrinti su cukrumi, įdėti išplaktą kaiušinį, grietinę, kmynus, druską, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais ir išminkyti tešlą.
Padėti 20-30 minučių į šaldytuvą.
Ištraukti, iškočioti plonu sluoksniu, supjaustyti 10 centimetrų ilgio ir 1-1,5 centimetrų pločio juostelėmis.
Kiekvieną juostelę perrišti mazgeliu, išvirti verdančiame aliejuje, sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų. Pabarstyti cukraus pudra.

Baltarusiški žagarėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Margariną ištrinti su cukrumi, įdėti išplaktą kaiušinį, grietinę, kmynus, druską, kepimo miltelius, sumaišytus su miltais ir išminkyti tešlą.
Padėti 20-30 minučių į šaldytuvą.
Ištraukti, iškočioti plonu sluoksniu, supjaustyti 10 centimetrų ilgio ir 1-1,5 centimetrų pločio juostelėmis.
Kiekvieną juostelę perrišti mazgeliu, išvirti verdančiame aliejuje, sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų. Pabarstyti cukraus pudra.

Komentarai (1)


  • Daiva 2010-06-14 19:26

    %-)


Daugiau receptų