Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltas kalnelis
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų varškės
100 gramų džiovintų vaisių
200 gramų grietinės
150 gramų cukraus
2 pakeliai sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (galima įmaišyti citrinos sulčių).
Masė turi būti ganėtinai tiršta ir drėgna.
2.
Imtis statybos: dėti sausainių pagrindą, tada tepti varškę, vėl sausainius - vėl varškę ir taip susluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti varškės.
Viršų papuošti džiovintais vaisiais ir sausainių trupiniais.
Torčiuką palaikyti kelias valandas šaldytuve. Skanaus! :)

Baltas kalnelis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (galima įmaišyti citrinos sulčių).
    Masė turi būti ganėtinai tiršta ir drėgna.

  2. Imtis statybos: dėti sausainių pagrindą, tada tepti varškę, vėl sausainius - vėl varškę ir taip susluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti varškės.
    Viršų papuošti džiovintais vaisiais ir sausainių trupiniais.
    Torčiuką palaikyti kelias valandas šaldytuve. Skanaus! :)

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų