Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltasis padažas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai krapų (pjaustyti)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinos rūgšties
0.5 valgomojo šaukšto sviesto
5 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Baltasis padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Komentarai (4)


  • Deima 2017-09-13 12:44

    tiek daug sultinio turi but 5 stiklines?


  • Ona 2017-05-06 20:54

    Puikus padažiuks


  • freestyle 2010-06-09 20:54

    labai skanu ;-)


  • D&g 2009-02-21 20:40

    Cia labai panasus i bezamelio(bejamell)padaza :super: :-)


Daugiau receptų