Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltasis padažas mėsai
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių (trinys)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 stiklinės sultinio
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.

Baltasis padažas mėsai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (7)


  • lijana 2017-12-08 23:01

    skanu


  • sarune 2014-07-19 09:21

    PIEVA vistienos kubeli sumaisyk su 1litru vandens ir turesi sultini :)


  • pieva 2013-01-26 10:23

    o kas yra dvi stiklines sultinio?


  • niuz 2012-08-16 16:00

    na trinys cia tik skoni sugadina,o sviesta galyma pakept tada gaunasi be gumulu :super:


  • niuz 2012-08-16 15:57

    na trinys tik sugadina skoni,o sviesta reikia visu pirma pakepint,kad normaliai issilydytu :super:


  • sigis 2012-03-25 20:08

    labai geras padazas, ypac tinka ryziams


  • Regina 2011-09-23 16:59

    viskas butu tvarkoj , bet nesuprantu kam tas padazui kiausinio trynys :-)


Daugiau receptų