Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltoji mišrainė
AUTORIUS:
Aldona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bulvių (su lupenomis)
4 vienetai morkų (virtos)
5 vienetai marinuotų agurkų
3 vienetai kiaušinių (virti )
1 skardinė konservuotų žirnelių
šiek tiek majonezo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Išvirtas su lupenomis bulves ataušinti, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Morkas, kiaušinius, agurkus taip pat supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į dubenį, pridėti konservuotų žirnelių. Patiekiant, sumaišyti su majonezu ir trupučiu aliejaus.

Skanaus!

Baltoji mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirtas su lupenomis bulves ataušinti, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Morkas, kiaušinius, agurkus taip pat supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į dubenį, pridėti konservuotų žirnelių. Patiekiant, sumaišyti su majonezu ir trupučiu aliejaus.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Aldona

Komentarai


Daugiau receptų