Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltoji mišraine
AUTORIUS:
Justelez
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 vienetai agurkų (marinuoti)
1 kilogramas bulvių
4 vienetai morkų
1 sauja svogūnų (laiškai, smulkinti)
200 gramų žirnių (konservuoti)
4 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Bulves, morkas bei kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustykite agurkus kubeliais.
Į dubenį sudėkite morkas, bulves, žirnelius, kiaušinius, agurkus, smulkintus svogūnų laiškus, majonezą, pagal skonį pabarstykite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.

Baltoji mišraine

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves, morkas bei kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustykite agurkus kubeliais.
Į dubenį sudėkite morkas, bulves, žirnelius, kiaušinius, agurkus, smulkintus svogūnų laiškus, majonezą, pagal skonį pabarstykite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justelez

Komentarai (20)


  • jojo 2013-12-17 09:55

    kad misraine butu skani, patikrinkit agurku, konservuotu zirneliu skoni atskirai, kadangi jei sie produktai prasto skonio ar kokybes, tai ir misraines skonis susigadins. Ir patariu naudoti Helmans majoneza.


  • to anonimas 2013-05-22 17:30

    Reikia nepagailėti pinigėlių geriems žirneliams ir skaniam majonezui, tuomet bus visuomet skani :)


  • Violeta 2013-05-22 17:27

    Man su daktariška, tai nepatinka, geriau virto liežuvio ar šiaip kokios virtos neriebios mėsytės įpjaustyti. Su daktariška toks jau labai negurmaniškas variantas :)


  • anonimas 2012-04-07 13:05

    Sveiki :-) noreciau paklausti, kai gamini misraine viena karta ji iseina labai skani, o kita jau nebekokia :-( ... nuo ko tai priklauso? Gal reikia ideti kokiu produktu nuo kuriu tas skonis butu dar skanesnis? :-)


  • jurga 2011-10-25 09:08

    skanu ir ziureti :super2:


  • op 2011-10-16 12:18

    skanios, tik, kad produktu pjaustymas ilgai uztrunka


  • renata 2010-12-28 11:50

    SUPER :super: su zaliu agurku daug skaniau ir kvapas puikus :super:


  • zivile 2010-12-20 00:17

    nereikia nieko ten papildomai, pats skaniausias tikriausias toks receptas !!!tikra balta lietuviska misraine, nuo vaikystes jokiu baliu be jos :super:


  • boba 2010-11-30 18:52

    labai neskaniai atrodo %-)


  • (anonimas) 2010-11-27 17:21

    :mmm: megstamiausia patiekalas :super2:


Daugiau receptų