Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltoji - švelnioji silkutė
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas žirnių (konservuoti, mažas indelis)
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
350 gramų silkių (filė)
šiek tiek pieno
0.5 vieneto majonezo (su krapais, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustom gabaliukais ir pamerkiam porai valandų į pieną, kad ištrauktų sūrumą. Kiaušinius smulkiai supjaustome, sumaišome su majonezu, žirneliais. Į silkinę dedame silkės gabalėlius, juos užklojame kiaušinių - žirnelių mase. Tiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus.

Baltoji - švelnioji silkutė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Silkę supjaustom gabaliukais ir pamerkiam porai valandų į pieną, kad ištrauktų sūrumą. Kiaušinius smulkiai supjaustome, sumaišome su majonezu, žirneliais. Į silkinę dedame silkės gabalėlius, juos užklojame kiaušinių - žirnelių mase. Tiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (36)


  • Leona 2018-11-23 06:37

    Įdomu piene mirkyti silke


  • Gintaras is UK 2014-12-23 19:52

    Skanumelis kiek esu gamines silkiu patekalus tai sis labai skanai gavosi.ACIU Uz recepta...


  • orinta 2011-11-11 12:36

    labai greitai ir skanu :super:


  • nylli 2011-07-24 22:48

    vistiek neturi ka veikt tai patupesi :juokauju:
    Istikruju tai labai skanui :super:


  • KOHAS 2011-05-01 22:05

    REIKS TUPETI PAVALGIUS :[email protected] :bomba:


  • Vytas 2010-11-26 13:31

    Darem, ragavom, skanu :super: dekui uz recepta!


  • Jogailė 2010-11-25 17:52

    Vaida, gerai sakai- su karstom bulvem :super:


  • Jogailė 2010-11-25 17:42

    Aciu uz recepta, siandien kaip tik parsinesiau silkutes, bandysiu pagal sita recepta :super: O anktesniuose komentaruose, tai kiekvieno skonio reikalas, man tai pvz tikrai skaniai atrodo :ok:


  • Vaida 2010-11-25 17:36

    dabar pasakysiu , kaip ten yra su tuo pienu;
    taigi aiskinu visiskoms blondinems, pienas, tik, kad mandrai skamba, jis matot duoda ta silkutes minkstuma, putluma, bet suruma, geriausiai isima pamerkimas vandenyje, ir nera nustatyta kiek laiko mirkyti, kadangi vienai silkei reikia 2 val, kitai gali reikti 4 val, kitai 15 min, reikia pamirkinus ragauti.
    jai silke brangieji nusipikot, ir mamot, akd patizus, atvesintoje arbatoje juodoje, uzmerkit, ji sustangres, taip, kad viskas apie mirkymos, jokiu cia viduriu neleidiza, valgykit drasiai, o blondinem, siulau surio produktus, lesti, nes iki silkes, joms toli, nepykit


  • Vaida 2010-11-25 17:33

    silkute vakarienei gaminau, su karstom bulvemis patiekaiu, patiko tirkai labai, m skanumelis, tik majonezas tas su krapas prastas netinka, dekin kedainiu be koncervantu, lb skanu skaniai gavosi, zinoma skonio riekalas, bet, kad skanu, garantuoju, paprasta, jokio moklo nereikia, jokio mastymo sudejai viska, bulves isviriai, i lekstes, ir prasom
    is 10 balu duodu autoriai sio recepto 8, o tai yra gerai


Daugiau receptų