Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baltojo vyno žėlė
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
750 mililitrų vynas (baltas, sausas)
1 skardinė persikų (konservuoti)
1 vienetas obuolių
40 gramų želatinos
2 saujos vyšnių ( be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatina 30 min užmirkyti nedideliame vyno kekyje. Kol rinksta želatina supjaustome vaisius (pagal jūsų norą) Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies ol visiškai ištirps. Supilame likusį vyna ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyna" ir paliekame šaldytuve iki sustings.
2.
P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai dave savotišką saldumą.

Baltojo vyno žėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Želatina 30 min užmirkyti nedideliame vyno kekyje. Kol rinksta želatina supjaustome vaisius (pagal jūsų norą) Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies ol visiškai ištirps. Supilame likusį vyna ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyna" ir paliekame šaldytuve iki sustings.

  2. P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai dave savotišką saldumą.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų