Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai bananų
250 gramų miltai
200 gramų cukraus
100 gramų pieniško šokolado
100 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 mililitrų grietinėlės
2 valgomieji šaukštai grietinėlės likerio
šiek tiek cukraus pudros (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.
2.
Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.
3.
Paruošti kremą:
Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
Skanaus!

Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
    Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
    Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
    Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
    Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.

  2. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
    Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
    Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.

  3. Paruošti kremą:
    Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
    Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų