
Bananinis - aguoninis pyragas
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aguonų |
1 vienetas | bananų |
6 arbatiniai šaukšteliai | cukraus |
170 gramų | cukraus (rudasis) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės |
3 vienetai | kiaušinių |
340 gramų | kvietinių miltų |
170 gramų | sviesto |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.
Bananinis - aguoninis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
- Bananai, 1 vienetas
- Cukrus, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, rudasis, 170 gramų
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 340 gramų
- Sviestas, 170 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su ruduoju cukrumi ir bananais. Sudėti kiaušinių trynius, aguonas ir vanilę ir išmaišyti. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti paprastą cukrų. Išmaišyti. Į baltymų masę po truputį įmaišyti tešlą. Ją sukrėsti į kepimo formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Ar jau iškepė patikrinti mediniu pagaliuku. Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
o kiek laiko ir temperaturos karstis koks :|