Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bananų duona su aguonomis
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
125 gramai sviesto
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
200 gramų miltai
4 vienetai bananų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis cinamono
100 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpiname, bananus sumaigome šakute.
Kiaušinius šakute sumaišome su cukrumi, sumaišome su lydytu sviestu, supilame viską į bananų masę.
2.
Beriame nuplikytas ir nusunktas aguonas.
Miltus persijojame su kepimo milteliais, įberiam prieskonius.
Ir dabar į šlapią masę supilame miltus, išmaišome, dedame į truputį sviestu pateptą formą ir kepam 190C apie 35 - 40 minutes.
Skanaus!

Bananų duona su aguonomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą ištirpiname, bananus sumaigome šakute.
    Kiaušinius šakute sumaišome su cukrumi, sumaišome su lydytu sviestu, supilame viską į bananų masę.

  2. Beriame nuplikytas ir nusunktas aguonas.
    Miltus persijojame su kepimo milteliais, įberiam prieskonius.
    Ir dabar į šlapią masę supilame miltus, išmaišome, dedame į truputį sviestu pateptą formą ir kepam 190C apie 35 - 40 minutes.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų