Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
Skanaus!

Bananų traškučiai „Tajadas“
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bananų (žali arba plantanai) |
šiek tiek | rapsų aliejaus |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | čili pipirų (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananų traškučiai „Tajadas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, žali arba plantanai, 5 vienetai
- Rapsų aliejus
- Druska
- Čili, milteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
gawno gawno gawno :-) :-) :soku: