Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bananų traškučiai „Tajadas“
AUTORIUS:
Karolis
INGREDIENTAI:
5 vienetai bananų (žali arba plantanai)
šiek tiek rapsų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek čili pipirų (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
Skanaus!

Bananų traškučiai „Tajadas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
Skanaus!

Receptą atsiuntė Karolis

Komentarai (1)


  • kristyna 2011-11-03 14:51

    gawno gawno gawno :-) :-) :soku:


Daugiau receptų