Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bandelės
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai kiaušinių
20 gramų mielių
600 mililitrų pieno
300 gramų cukraus
300 gramų aguonų
10 gramų vanilinio cukraus
700 gramų miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius (2 vnt), mieles, cukrų (200 g), pieną, vaniliną ir miltų 5 šaukštus sumaišau ir palieku 1 val šiltai.
Vėliau pridedu miltų tiek, kad tešla būtų minkoma, bet nekieta.
2.
Iškočioju lakštą, ant jo tepu kavamale maltas aguonas maišytas su 100 g cukraus.
3.
Susuku vieną ilgą vyniotinį ir supjaustau (bandelės dydžio) gabaliukais, viršų tepu plaktu kiaušiniu, palaikau, kad pakiltų apie 1 val ir kepu 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pagels.
4.
Bandelų išeina daug, valgom kelias dienas.

Bandelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius (2 vnt), mieles, cukrų (200 g), pieną, vaniliną ir miltų 5 šaukštus sumaišau ir palieku 1 val šiltai.
    Vėliau pridedu miltų tiek, kad tešla būtų minkoma, bet nekieta.

  2. Iškočioju lakštą, ant jo tepu kavamale maltas aguonas maišytas su 100 g cukraus.

  3. Susuku vieną ilgą vyniotinį ir supjaustau (bandelės dydžio) gabaliukais, viršų tepu plaktu kiaušiniu, palaikau, kad pakiltų apie 1 val ir kepu 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pagels.

  4. Bandelų išeina daug, valgom kelias dienas.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų