Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bandelės su cinamomu
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų miltai
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
300 mililitrų pieno
25 gramai mielių
30 gramų cinamono
2 žiupsneliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į pašildytą pieną sudėkite mieles, 100 gr cukraus ir palikite keletui minučių.
Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.
Baigdami minkyti, supilkite 100 gr ištirpinto sviesto.
Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 minučių, kad tešla pakiltų.
2.
Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5 – 6 mm storio, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
Vyniotinį supjaustykite 4 – 5 cm pločio gabalėliais ir iš jų formuokite širdelės formos bandeles.
3.
Kepkite apie 20 minučių 230 – 240°C temperatūroje.

Bandelės su cinamomu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į pašildytą pieną sudėkite mieles, 100 gr cukraus ir palikite keletui minučių.
    Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.
    Baigdami minkyti, supilkite 100 gr ištirpinto sviesto.
    Pastatykite šiltoje patalpoje 30–50 minučių, kad tešla pakiltų.

  2. Paruoštą tešlą iškočiokite iki 5 – 6 mm storio, paviršių patepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir suvyniokite vyniotinį.
    Vyniotinį supjaustykite 4 – 5 cm pločio gabalėliais ir iš jų formuokite širdelės formos bandeles.

  3. Kepkite apie 20 minučių 230 – 240°C temperatūroje.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų