Iš miltų, pieno, cukraus, aliejaus, kiaušinio, mielių bei šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir ją du kartus pakildiname.
Pakilusią tešlą plonai iškočiojame į stačiakampį, jį aptepame tirpintu sviestu ir apibarstome cukraus bei cinamono mišiniu.
Lengvai susukame į ritinį.
Ritinį supjaustome norimo dydžio bandelėmis.
Dedame bandeles į kepimo skardą, pakildiname 10-15 min. ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!

Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamono |
šiek tiek | cukraus pudros |
3 valgomieji šaukštai | cukraus |
1 vienetas | kiaušinių |
500 gramų | kvietinių miltų |
250 mililitrų | pieno |
šiek tiek | druskos |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | sviesto (ištirpintas) |
1 pakelis | mielių (sausos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Bandelės su cinamonu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
- Cukraus pudra
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Sviestas, ištirpintas, 3 valgomieji šaukštai
- Mielės, sausos, 1 pakelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno, cukraus, aliejaus, kiaušinio, mielių bei šiek tiek druskos užminkome mielinę tešlą ir ją du kartus pakildiname.
Pakilusią tešlą plonai iškočiojame į stačiakampį, jį aptepame tirpintu sviestu ir apibarstome cukraus bei cinamono mišiniu.
Lengvai susukame į ritinį.
Ritinį supjaustome norimo dydžio bandelėmis.
Dedame bandeles į kepimo skardą, pakildiname 10-15 min. ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (89)
500g miltų tokiam produktų kiekiui yra per daug, todėl nieko keista, kad daugeliui bandelės išeina kietos. Mielinei tešlai galioja auksinė taisyklė - ji turi šiek tiek lipti prie rankų. Jei sunku formuoti, galima paviršių vis suvilgyti aliejumi. O per kietų bandelių išmesti nereikėtų, juk galima suvalgyti užsigeriant arbata. :)
kaip suprast mieles vienas vienetas? kiek tas vienetas ???
labai blogas receptas duotas,teko viską išmesti, gaila pinigų, išmestų produktams.
Aciu uz receptika ,labai skaniai isejo....:super: !!!Tik as vietoj sausu mieliu dejau 20 gr slapiu.
veeeeeeeee šykštu :bloga:
mmm atrodo skaniai :soku2: :parselis: :miegu: reikes isbandyt
isbandziau , man asmeniskai tai jos kietokos gavosi.... %-)
O jas susuktas su įdaru, sudėtas į skardą kildinti reikia kaip? Ar tiesiog luktelti tas 15-20 min.? Gal šalia radiatoriaus padėti ar kaip? :-|
as dar su aguonom darau dvieju rusiu paivairint vis idomiau. dabar dar bandysiu su uogiene ziuresiu kas gausis;D :super: %-) :-)
kepiau ir nesigavo. nors dejau visko pagal recepta, bandeles KIETOS! tik produktus veltui sugadinau, visas bandeles teko ismesti.