Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Bandelės su sūriu
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Labai mėgstu bandeles su įvairiais įdarais. Galite paeksperimentuoti ir kepti bandelių su kitokiais įdarais: su sūriu, lašinukais, grybais ar kt. Labai mėgstu bandeles su įvairiais įdarais. Galite paeksperimentuoti ir kepti bandelių su kitokiais įdarais: su sūriu, lašinukais, grybais ar kt. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų miltai
200 mililitrų pieno
200 gramų sviesto
1 pakelis sausų mielių
2 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
Įdarui:
šiek tiek sūris
Aptepimui:
šiek tiek kiaušinių
Pabarstymui:
šiek tiek aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ruošiame tešlą. Į kambario temperatūros pieną suberti 2 v. š. cukraus ir mieles; išmaišyti, kol viskas ištirps.
2.
Pastatyti šiltai 10 - 15 min., kad susidarytų „kepurėlė“ iš mielių.
3.
Į dubenį persijoti miltus ir sumaišyti su druska. Sudėti mažais gabaliukais supjaustytą kambario temperatūros sviestą ir pirštais jį trinti su miltais, kol susidarys trupinėliai.
4.
Kai susidarys mielių „kepurėlė“, pieną su mielėmis supilti į miltus ir viską išmaišyti. Jeigu tešla dar labai lipni - įberti daugiau miltų.
5.
Paminkyti apie 3 min., ir 30 min. tešlą palaikyti šaldytuve.
6.
Gaminame bandeles. Imame kiaušinio dyžio tešlos gabalėlius, delne juos plokščiai išminkome, dedame sūrio gabalėlį, ir suformuojame apvalias bandeles.
7.
Aptepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome aguonomis.
8.
Kepame 200 C orkaitėje, kol gražiai apskrus, apie 20 minučių. Skanaus!

Bandelės su sūriu

Recepto autorius: Labai mėgstu bandeles su įvairiais įdarais. Galite paeksperimentuoti ir kepti bandelių su kitokiais įdarais: su sūriu, lašinukais, grybais ar kt. Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Įdarui: Aptepimui: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ruošiame tešlą. Į kambario temperatūros pieną suberti 2 v. š. cukraus ir mieles; išmaišyti, kol viskas ištirps.

  2. Pastatyti šiltai 10 - 15 min., kad susidarytų „kepurėlė“ iš mielių.

  3. Į dubenį persijoti miltus ir sumaišyti su druska. Sudėti mažais gabaliukais supjaustytą kambario temperatūros sviestą ir pirštais jį trinti su miltais, kol susidarys trupinėliai.

  4. Kai susidarys mielių „kepurėlė“, pieną su mielėmis supilti į miltus ir viską išmaišyti. Jeigu tešla dar labai lipni - įberti daugiau miltų.

  5. Paminkyti apie 3 min., ir 30 min. tešlą palaikyti šaldytuve.

  6. Gaminame bandeles. Imame kiaušinio dyžio tešlos gabalėlius, delne juos plokščiai išminkome, dedame sūrio gabalėlį, ir suformuojame apvalias bandeles.

  7. Aptepame plaktu kiaušiniu ir pabarstome aguonomis.

  8. Kepame 200 C orkaitėje, kol gražiai apskrus, apie 20 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai


Daugiau receptų