Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baravykų faršu įdaryti obuoliai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 obuolių
1 pomidorų pastos
200 gramų baravykų
1 arbatinis šaukštelis kmynų
2 skiltelės česnakų
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis pipirai (juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruoškite obuolius - nupjaukite jų viršų ir švariai juos išskobkite.
2.
Virtus baravykus sumalkite mėsmale. Visą masę sudėkite į dubenį, įpjaustykite česnako skilteles, suberkite juoduosius pipirus, druską bei kmynus. Supjaustykite pomidorus ir sumaišykite juos su baravykų faršu.
3.
Paruoštus obuolius prikimškite įdaru ir kepkite orkaitėje 8-10 minučių.
Skanaus.

Baravykų faršu įdaryti obuoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Paruoškite obuolius - nupjaukite jų viršų ir švariai juos išskobkite.

  2. Virtus baravykus sumalkite mėsmale. Visą masę sudėkite į dubenį, įpjaustykite česnako skilteles, suberkite juoduosius pipirus, druską bei kmynus. Supjaustykite pomidorus ir sumaišykite juos su baravykų faršu.

  3. Paruoštus obuolius prikimškite įdaru ir kepkite orkaitėje 8-10 minučių.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų