Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baravykų sriuba
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų baravykų
2 vienetai svogūnų
80 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek petražolių (kas mėgsta)
šiek tiek grietinės
1 žiupsnelis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Užkaiskite puode vandens tiek, kad apsemtų tokį kiekį grybų, kurį naudosite.
2.
Grybus nuvalykite, nuplaukite vandens vonelėje, supjaustykite ir dėkite kepti į ištirpintą sviestą. Gerai apkepkite iš visų pusių, pagardinę petražolėmis, kariu, druska, pipirais. Tada sudėkite į jau užvirusį vandenį ir virkite pusvalandį.
3.
Keptuvėje ištirpintame svieste apkepkite smulkintus svogūnus ir sudėkite į sriubą. Virkite ant lėtos ignies dar 20 - 30 minučių, pamaišant. Patyiekite su grietine ir pabarstykite svogūnų laiškais.

Baravykų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Užkaiskite puode vandens tiek, kad apsemtų tokį kiekį grybų, kurį naudosite.

  2. Grybus nuvalykite, nuplaukite vandens vonelėje, supjaustykite ir dėkite kepti į ištirpintą sviestą. Gerai apkepkite iš visų pusių, pagardinę petražolėmis, kariu, druska, pipirais. Tada sudėkite į jau užvirusį vandenį ir virkite pusvalandį.

  3. Keptuvėje ištirpintame svieste apkepkite smulkintus svogūnus ir sudėkite į sriubą. Virkite ant lėtos ignies dar 20 - 30 minučių, pamaišant. Patyiekite su grietine ir pabarstykite svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Vida

Komentarai (3)


  • Agne 2015-10-29 18:53

    As pasakiciau nelabai skanu bet geras receptas


  • austeja 2014-09-17 18:02

    Skanu jami:-)


  • Tomas 2014-09-15 10:31

    Ingridientu mazai,bet skonis sodrus turi gautis manau.Geras receptas.


Daugiau receptų