Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Baravykų sriuba
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas baravykų
4 riekės kumpio (itališkas (Prosciutto))
5 skiltelės česnakų
250 mililitrų grietinėlės (šviežia)
1 pundelis petražolių
3 vienetai bulvių
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
50 gramų sviesto
50 gramų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baravykus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir bulves. Kaitinti, kol gražiai apskrus. Tada supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.
2.
Baigus troškinti, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles bei sviestą.
3.
Grietinėlę išplakti . Supjaustyti kumpį plonomis riekutėmis ir pašauti 5 minutėms į orkaitę, kad apskrustų.
4.
Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

Skanaus!

Baravykų sriuba

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Baravykus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę smulkintų petražolių, suberti baravykus ir bulves. Kaitinti, kol gražiai apskrus. Tada supilti miltus, vandenį ir troškinti apie 1 valandą.

  2. Baigus troškinti, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles bei sviestą.

  3. Grietinėlę išplakti . Supjaustyti kumpį plonomis riekutėmis ir pašauti 5 minutėms į orkaitę, kad apskrustų.

  4. Sriubą patiekti su grietinėlės šaukštu ir kumpio gabalėliu ant viršaus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop

Komentarai (1)


  • Paulinyte. 2014-10-14 15:57

    Neskanus man baravikai,ar kam butu patiemsike baravikai nu patika kit Man 1metas :D


Daugiau receptų