Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Beatos keksiukai su varške ir šilauogėmis
AUTORIUS:
Dovilė B.
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Šie keksiukai yra labai purūs ir gardūs. Patiks ir dideliems, ir mažiesiems. Iš šio kiekio išeina 24 gražūs keksiukai. Šie keksiukai yra labai purūs ir gardūs. Patiks ir dideliems, ir mažiesiems. Iš šio kiekio išeina 24 gražūs keksiukai. Dovilė B.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
360 gramų varškės
360 gramų miltai
6 vienetai kiaušinių
2 vienetai bananų
120 gramų jogurto (tinka ir graikiškas)
240 gramų cukraus
8 valgomieji šaukštai aliejaus
1 sauja šilauogių
1 sauja migdolų drožlių
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananus sutrinti šakute, sumaišyti su varške, 2 kiaušinių tryniais, vaniliniu cukrumi bei krakmolu. Pagardinti žiupsneliu druskos. Tai bus keksiukų įdaras.
2.
4 kiaušinius ir 2 baltymus išplakti su cukrumi. Pamažu plakant supilti aliejų. Sukrėsti jogurtą ir gerai permaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į skystąją masę. Viską išmaišyti, kad neliktų gumuliukų.
3.
Dėti į keksiukų formeles po du valgomus šaukštus tešlos, tuomet į vidurį įkrėsti po vieną arbatinį šaukštelį varškės ir bananų įdaro. Puošti šilauogėmis ir migdolo drožlėmis.
4.
Kepti 185 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Skanaus.

Beatos keksiukai su varške ir šilauogėmis

Recepto autorius: Šie keksiukai yra labai purūs ir gardūs. Patiks ir dideliems, ir mažiesiems. Iš šio kiekio išeina 24 gražūs keksiukai. Dovilė B.
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bananus sutrinti šakute, sumaišyti su varške, 2 kiaušinių tryniais, vaniliniu cukrumi bei krakmolu. Pagardinti žiupsneliu druskos. Tai bus keksiukų įdaras.

  2. 4 kiaušinius ir 2 baltymus išplakti su cukrumi. Pamažu plakant supilti aliejų. Sukrėsti jogurtą ir gerai permaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į skystąją masę. Viską išmaišyti, kad neliktų gumuliukų.

  3. Dėti į keksiukų formeles po du valgomus šaukštus tešlos, tuomet į vidurį įkrėsti po vieną arbatinį šaukštelį varškės ir bananų įdaro. Puošti šilauogėmis ir migdolo drožlėmis.

  4. Kepti 185 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Dovilė B.

Komentarai


Daugiau receptų