Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Biramisu
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų sausainių (Savoiardi („damų pirštelių“))
4 vienetai kiaušinių ((tryniai))
150 gramų cukraus
500 gramų sūris (maskarponė)
6 arbatiniai šaukšteliai kakavos ((milteliai))
200 mililitrų kavos (juoda)
200 mililitrų alaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Iki baltos masės išplakti kiaušinių trynius su cukrumi. Sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išplakti. Alų užvirinti, supilti kavą ir keletą minučių pavirti (mėgstantiems saldžiau, galima įberti maždaug 2 šaukštus cukraus). Skystį supilti į plačią lėkštę, kurioje bus mirkomi sausainiai. Paimti gilų,platų, stačiakampio formos indą (25x30 cm), kuriame bus ruošiamas desertas. Dviem pirštais imti sausainį, jį laikyti horizontaliai. Sausainio apačią trumpam (1,5 - 2 sekundėms) įmerkti (sausainis turi tik šiek tiek sudrėkti, bet nepersisunkti) ir dėti į pagrindinį indą. Šitaip mirkytais sausainiais iškloti visą indo dugną. Ant sausainių, tepti storą sluoksnį maskarponės kremo ir gausiai apibarstyti kakavos milteliais. Viską kartoti tol, kol susluoksniuojami du sausainių, kremo, kakavos sluoksniai. Desertą uždengti ir padėti į šaldytuvą 6 valandoms.

Skanaus!

Biramisu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iki baltos masės išplakti kiaušinių trynius su cukrumi. Sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išplakti. Alų užvirinti, supilti kavą ir keletą minučių pavirti (mėgstantiems saldžiau, galima įberti maždaug 2 šaukštus cukraus). Skystį supilti į plačią lėkštę, kurioje bus mirkomi sausainiai. Paimti gilų,platų, stačiakampio formos indą (25x30 cm), kuriame bus ruošiamas desertas. Dviem pirštais imti sausainį, jį laikyti horizontaliai. Sausainio apačią trumpam (1,5 - 2 sekundėms) įmerkti (sausainis turi tik šiek tiek sudrėkti, bet nepersisunkti) ir dėti į pagrindinį indą. Šitaip mirkytais sausainiais iškloti visą indo dugną. Ant sausainių, tepti storą sluoksnį maskarponės kremo ir gausiai apibarstyti kakavos milteliais. Viską kartoti tol, kol susluoksniuojami du sausainių, kremo, kakavos sluoksniai. Desertą uždengti ir padėti į šaldytuvą 6 valandoms.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop

Komentarai


Daugiau receptų