Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Biscotti su pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis
AUTORIUS:
Ilona
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
90 gramų pistacijų (be kevalų, nesūdytos)
100 gramų spanguolių (arba bruknės, džiovintos)
1 arbatinis šaukštelis vanilės
3 vienetai kiaušinių
380 gramų kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki baltos masės.
Plakant suberkite vanilę bei druską.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais spanguolėmis ir pistacijomis.
Supilkite kiaušinių plakinį į dubenį su sausų ingredientų mišiniu ir viską gerai išminkykite.
Vandeniu sudrėkintomis rankomis suformuokite tris ilgus kepaliukus (apie 30 cm ilgio ir 5-7 cm pločio).
Dėkite kepaliukus ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepaliukus perkelkite ant grotelių ir palikite 10-15 min, atvėsti.
Pravėsusius kepaliukus supjaustykite maždaug 1,5-2 cm storio riekelėmis, sudėkite ant kepimo skardos ir pakepinkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Riekeles ataušinkite ir laikykite sandariame inde.
Skanaus.

Biscotti su pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Suplakite kiaušinius su cukrumi iki baltos masės.
Plakant suberkite vanilę bei druską.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais spanguolėmis ir pistacijomis.
Supilkite kiaušinių plakinį į dubenį su sausų ingredientų mišiniu ir viską gerai išminkykite.
Vandeniu sudrėkintomis rankomis suformuokite tris ilgus kepaliukus (apie 30 cm ilgio ir 5-7 cm pločio).
Dėkite kepaliukus ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepaliukus perkelkite ant grotelių ir palikite 10-15 min, atvėsti.
Pravėsusius kepaliukus supjaustykite maždaug 1,5-2 cm storio riekelėmis, sudėkite ant kepimo skardos ir pakepinkite apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Riekeles ataušinkite ir laikykite sandariame inde.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ilona

Komentarai


Daugiau receptų