Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Biskvitinis obuolių pyragas
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
125 gramai margarino
125 gramai cukraus
125 gramai kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3 valgomieji šaukštai pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai obuolių
1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps. Tuomet, po vienąv įmuškit kiaušinius, vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių - margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Tešlą supilkite į 21 cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi. Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 200° C temp. pyragą kepkite apie 35 min., kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

Biskvitinis obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps. Tuomet, po vienąv įmuškit kiaušinius, vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių - margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės.

  2. Tešlą supilkite į 21 cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi. Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami.

  3. Orkaitę įkaitinkite iki 200° C temp. pyragą kepkite apie 35 min., kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

Receptą atsiuntė Vita
Gairės: Orkaitėje

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...