Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Biskvitinis tortas
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
30 kiaušinių
300 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
200 gramų miltai
1 litras pieno
500 gramų sviesto
1 skardinė kondensuoto pieno
500 gramų šokoladas ( juodasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Penkiolikos kiaušinių baltymus atskirti nuo tryniu. Baltymus išplakti iki standžiu putų, berti druskos ir 150 g cukraus bei toliau plakti iki standžiu putų. Tada supilti trynius ir toliau maišyti šaukštu. Į vieną pusę berti išsijotus miltus, kad neliktų gabaliuku ir toliau maišyti, kol viskas gerai išsimaišys.
2.
Likusius kiaušinių baltymus taip pat atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti iki standžių putų. Suberti cukrų ir toliau plakti iki standžių putų.
3.
Kremas. Į puodą sudėti ištirpintą sviestą, dėti 20 g miltų ir išmaišyti. Tada supilti kondensuotą pieną ir toliau maišyti, kol viskas užvirs ir pasidarys kreminė masė.
4.
Biskvitą kepti 100 °C temp. apie 2 val., o tada padalinti į kelis biskvitus. Tortą pertepti kremu.

Puošti šokoladu ir gėlytėmis :)

Biskvitinis tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Penkiolikos kiaušinių baltymus atskirti nuo tryniu. Baltymus išplakti iki standžiu putų, berti druskos ir 150 g cukraus bei toliau plakti iki standžiu putų. Tada supilti trynius ir toliau maišyti šaukštu. Į vieną pusę berti išsijotus miltus, kad neliktų gabaliuku ir toliau maišyti, kol viskas gerai išsimaišys.

  2. Likusius kiaušinių baltymus taip pat atskirti nuo trynių. Baltymus išplakti iki standžių putų. Suberti cukrų ir toliau plakti iki standžių putų.

  3. Kremas. Į puodą sudėti ištirpintą sviestą, dėti 20 g miltų ir išmaišyti. Tada supilti kondensuotą pieną ir toliau maišyti, kol viskas užvirs ir pasidarys kreminė masė.

  4. Biskvitą kepti 100 °C temp. apie 2 val., o tada padalinti į kelis biskvitus. Tortą pertepti kremu.

    Puošti šokoladu ir gėlytėmis :)

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (1)


  • ausra 2016-09-18 08:40

    O kada ir kur pilasi pienas


Daugiau receptų