Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė pieno
1 valgomasis šaukštas medaus
1 stiklinė obuolių (stambiai sutarkuot)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek citrinų (suultys)
Padažui:
2 valgomieji šaukštai jogurto (jogurtas)
100 gramų sūrelio (vanilinis)
1 vienetas bananų ( vidutinio dydžio)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuoliusir dar išmaišykite. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.

Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Blynams dribsnius, miltus, pieną , aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuoliusir dar išmaišykite. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.
Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu.

Receptą atsiuntė Janina
Gairės: Kepti, Blynai

Komentarai


Daugiau receptų