Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Blynai su tarkuotais obuoliais
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Galima obuolius ir pjaustyti. Užliejau auksaspalviu sirupu, papuošiau šaldytomis uogomis. Galima obuolius ir pjaustyti. Užliejau auksaspalviu sirupu, papuošiau šaldytomis uogomis. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė miltai
1 stiklinė vandens
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių (stambiai tarkuoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, supilti pieną, vandenį ir lengvai permaišyti. Atskirame inde sumaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius. Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.
2.
Į tešlą sudėti tarkuotus obuolius. Permaišyti tešlą.
3.
Ant lengvai įkaitusios keptuvės, pateptos aliejumi kepti blynelius.

Blynai su tarkuotais obuoliais

Recepto autorius: Galima obuolius ir pjaustyti. Užliejau auksaspalviu sirupu, papuošiau šaldytomis uogomis. Regina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, supilti pieną, vandenį ir lengvai permaišyti. Atskirame inde sumaišyti persijotus miltus, kepimo miltelius. Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.

  2. Į tešlą sudėti tarkuotus obuolius. Permaišyti tešlą.

  3. Ant lengvai įkaitusios keptuvės, pateptos aliejumi kepti blynelius.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų