Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Blynai su varške
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 litro pieno
3 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai cukraus
4 valgomieji šaukštai ryžių aliejaus
300 gramų varškės
5 valgomieji šaukštai miltai
1 žiupsnelis druskos
2 saujos šaldytų mėlynių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
2.
Varškę gerai ištrinu su kiaušiniu, cukrumi.
Kai masė tampa vientisa, įdedu mėlynes.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norima forma ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.

Blynai su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu.
    Tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Varškę gerai ištrinu su kiaušiniu, cukrumi.
    Kai masė tampa vientisa, įdedu mėlynes.
    Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norima forma ir apkepu ant keptuvės.
    Paprasta, bet labai skanu.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų