Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Blyneliai iš mėsos gabaliukų
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto krakmolo
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos (galima vištienos, triušienos ar kalakutienos)
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
Skanaus!

Blyneliai iš mėsos gabaliukų

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma kiek galima mažesniais gabalėliais, sumaišoma su prieskoniais ir sudedami smulkiai supjaustyti svogūnai.
Išplakami kiaušiniai, į juos dedamas majonezas bei krakmolas ir viskas labai gerai išplakama.
Šis plakinys užpilamas ant paruoštos mėsos ir viskas gerai išmaišoma.
Mėsa paliekama apie 20 minučių pastovėti.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedama po šaukštą šios masės ir kepami blyneliai.
Iškepti blyneliai patiekiami su salotomis, bulvėmis ar mėgstama koše.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (109)


  • Edita 2021-10-15 15:33

    Supper


  • Gabriele 2020-02-23 14:49

    Skanu


  • Edita 2018-03-10 12:59

    Labai skanu


  • irena 2017-06-07 10:23

    Labai puiki seimininke!!!


  • Elina 2016-07-19 13:01

    O pas mane vietoj svoguno , cesnakas :)


  • Reda 2015-11-29 20:02

    tikrai skanu


  • adele 2015-05-11 23:24

    As nededu svogunu'itarkuoju fermentinio surio


  • Justinas 2015-03-31 08:07

    ...taip, toks patiekalas- tinginėms :D


  • Mergelė 2015-03-30 15:54

    Aš smulkiai supjaustytą mėsą, sumaišius su majonezu palieku per naktį, tai būna dar minkštesni


  • Valdereza 2015-01-18 21:40

    Dar dedu gerą šaukštą garstyčių.


Daugiau receptų