Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
AUTORIUS:
ZIGMAS,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų zigmo šaltai rūkytos lašišos filė
Kremui:
100 gramų varškės
100 gramų jogurto
Blynams:
2 vienetai kiaušinių (blyneliai)
100 gramų pieno
100 gramų miltai
1 gramas ciberžolės
Žirnelių kremui:
200 gramų žirnių
100 gramų grietinėlės
50 gramų sviesto
šiek tiek druskos
Krapų aliejui:
50 gramų krapų
100 gramų aliejaus ( saulėgrąžų )
100 gramų vyno acto ((baltojo))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Blynelių gamyba: išsukami kiaušiniai, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Sviestas išlydomas keptuvėje ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius - atvėsinti.
2.
Kremo gamyba: žirneliai lėtai troškinami grietinėlėje 10 min., po to dedamas sviestas ir viskas gerai trintuvo pagalba sutrinama. Paruoštas kremas gardinamas druska.
3.
Krapų aliejais gamyba: krapai nuplikomi verdančiu vandeniu, užpilami aliejumi, actu, pagardinama druska bei pipirais, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.
Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.

Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kremui: Blynams: Žirnelių kremui: Krapų aliejui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Blynelių gamyba: išsukami kiaušiniai, pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Sviestas išlydomas keptuvėje ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius - atvėsinti.

  2. Kremo gamyba: žirneliai lėtai troškinami grietinėlėje 10 min., po to dedamas sviestas ir viskas gerai trintuvo pagalba sutrinama. Paruoštas kremas gardinamas druska.

  3. Krapų aliejais gamyba: krapai nuplikomi verdančiu vandeniu, užpilami aliejumi, actu, pagardinama druska bei pipirais, viskas labai gerai sutrinama trintuvu.
    Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.

Receptą atsiuntė ZIGMAS

Komentarai


Daugiau receptų