Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Boružėlės
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų tunų (konservuotas, savo sultyse)
2 vienetai kiaušinių (viorti)
500 gramų pomidorų pastos (pailgi)
1 skiltelė česnakų
4 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tuną, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir išmaišykite.
2.
Kiekvieno pomidoro viršutinės dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas.
3.
Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes. Sudėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Boružėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tuną, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir išmaišykite.

  2. Kiekvieno pomidoro viršutinės dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas.

  3. Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes. Sudėkite į salotomis išklotą lėkštę.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų