Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
Baltymus išplakti atskirai.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
Skanaus!

„Bounty“ skonio pyragas
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukraus |
2 valgomieji šaukštai | kakavos |
5 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | kvietinių miltų |
250 gramų | pieno |
šiek tiek | pieniško šokolado |
20 gramų | sviesto (+ nedidelis gabalėlis glajui) |
200 gramų | kokosų (drožlės) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
šiek tiek | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
„Bounty“ skonio pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 250 gramų
- Šokoladas, pieniškas
- Sviestas, + nedidelis gabalėlis glajui, 20 gramų
- Kokosas, drožlės, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
Baltymus išplakti atskirai.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (10)
Sveiki. O man pjaustant pyragą kokoso sluoksnis labai byrėjo. :-(
Sveiki. As dariau vakar si torta. Buskvitas iskilo, kokosai su tirstejo. Viska dariau pagal receptura net sulaisciau sirupu. Bet toks neskanus. Vienas neskaniausiu tortu gavosi. Sausas, kietas nu zodziu reikia bandyti pagal kita receptura daryti
Man tai nepakilo biskvitas ir kokosų masė nelabai sutirštėjo :(
Man gavosi sausokas....kokioj formoj (cm) kepet? Nes man labai iskilo biskvitas?
o jei vietoj kakavos deciau tirpios kavos?? ;-)
Dabar gaminu, jauciu teks nusivilti %-)
Nieko ypatingo, deja...
meginu daryt :galvoju: 8-| ;-)
O jeigu daryti ant kepimo poprieriaus ? :)
Labai skanus pyragas! Ačiū už receptą :mmm: