Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Bounty“ skonio pyragas
AUTORIUS:
Rūta
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
250 gramų pieno
šiek tiek pieniško šokolado
20 gramų sviesto (+ nedidelis gabalėlis glajui)
200 gramų kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
Baltymus išplakti atskirai.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
Skanaus!

„Bounty“ skonio pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlai trynius išplakti su 0,5 stiklinės cukraus.
Baltymus išplakti atskirai.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir išmaišyti su kiaušinio tryniais bei atsargiai su išplaktais baltymais.
Ištepti riebalais kepimo skardą, supilti tešlą ir kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Kokosų masei užvirinti pieną su 0,5 stiklinės cukraus ir vaniliniu cukrumi.
Supilti kokoso drožles ir virti apie 20 minučių, kol sutirštės.
Sudėti 20 g sviesto, išmaišyti, leisti atvėsti ir dėti ant biskvito į kepimo formą.
Glajui ištirpinti šokoladą kartu su gabalėliu sviesto, išmaišyti ir užpilti ant pyrago.
Dėti pyragą kuriam laikui į šaldytuvą, kad kokosų masė pastingtų, ir patiekti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rūta

Komentarai (9)


  • roj 2015-10-21 13:08

    Sveiki. As dariau vakar si torta. Buskvitas iskilo, kokosai su tirstejo. Viska dariau pagal receptura net sulaisciau sirupu. Bet toks neskanus. Vienas neskaniausiu tortu gavosi. Sausas, kietas nu zodziu reikia bandyti pagal kita receptura daryti


  • Agne 2015-01-08 16:54

    Man tai nepakilo biskvitas ir kokosų masė nelabai sutirštėjo :(


  • Aukse 2014-01-28 15:23

    Man gavosi sausokas....kokioj formoj (cm) kepet? Nes man labai iskilo biskvitas?


  • Rasa Jurgutaviciene 2014-01-26 18:45

    o jei vietoj kakavos deciau tirpios kavos?? ;-)


  • jurgita 2014-01-11 18:53

    Dabar gaminu, jauciu teks nusivilti %-)


  • Dariau 2013-02-21 16:04

    Nieko ypatingo, deja...


  • nium ir 2013-01-10 17:34

    meginu daryt :galvoju: 8-| ;-)


  • Ine 2012-12-22 22:52

    O jeigu daryti ant kepimo poprieriaus ? :)


  • Justiine 2012-12-01 13:38

    Labai skanus pyragas! Ačiū už receptą :mmm:


Daugiau receptų