Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškės raudonajame vyne su prieskoniais
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
1 vienetas cinamono (lazdelės)
60 gramų cukraus
2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
šiek tiek grietinėlės (plakta)
šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.

Braškės raudonajame vyne su prieskoniais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai


Daugiau receptų