Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškinis grietinėlės tortas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Nuostabiai derantis braškių ir grietinėlės skonio tortas! Nuostabiai derantis braškių ir grietinėlės skonio tortas! Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
200 gramų miltai
3 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto
80 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
250 mililitrų grietinėlės
70 gramų cukraus
Papuošimui:
0.5 kilogramo braškių
1 sauja kokosų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.
2.
Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.
3.
Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.
4.
Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)

Braškinis grietinėlės tortas

Recepto autorius: Nuostabiai derantis braškių ir grietinėlės skonio tortas! Diana
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Tešlai: Kremui: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ruošiame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir supilame ištirpdytą ir pravėsusį sviestą. Tuomet vėl gerai išplakame. Beriame miltus ir kepimo miltelius ir išmaišome.

  2. Biskvitą kepame iki 180 C laispnių įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 minučių.

  3. Grietinėlę išplakame iki standumo su cukrumi. Biskvitą padaliname į tris dalis. Pirmą dalį pertepame grietinėle ir dedame supjaustyta braškes, dedame kitą biskvitą ir kartojame eigą (pasiliekame braškių papuošimui). Uždedame trečią biskvitą ir aptepame visą tortą likusia grietinėle.

  4. Aplipdome torto šonus kokoso drožlėmis ir papuošiame braškėmis :)

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (1)


  • Nijolė 2017-06-26 18:14

    Atrodo viliojančiai reikės pasidaryti!Ačiū už nuotrauką ir receptą Dianai


Daugiau receptų