Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 stiklinė pieno
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
200 gramų braškių (šviežios arba šaldytos)
150 gramų varškės sūrio
150 gramų sausainių (trapūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Sviestu ištepkite kepimo formą, adt dugno sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.

Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Sviestu ištepkite kepimo formą, adt dugno sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų