Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių gira
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
250 gramų medaus
10 litrų vandens (šaltinio)
2500 gramų braškių
30 vienetų razinų (neplautos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Braškes sutrinti, užpilti vandeniu ir užvirinti. Kai atauš, perkošti, įmaišyti medų, įberti razinų ir pastatyti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Kai gira suputos, supilstyti į mažesnius indus, laikyti šaltoje vietoje.

Braškių gira

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Braškes sutrinti, užpilti vandeniu ir užvirinti. Kai atauš, perkošti, įmaišyti medų, įberti razinų ir pastatyti šiltoje vietoje, kad įrūgtų. Kai gira suputos, supilstyti į mažesnius indus, laikyti šaltoje vietoje.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas

Komentarai (4)


  • niki 2011-01-25 16:41

    o kur mieles ??/ nejaugi ju nereikia? ar braskes turi but surugusios|??? ;-)


  • (anonimas) 2011-01-13 14:18

    ne istiesu tai labai skanu :P gal braskes senos buvo :D is uzupraitu metu sandely radau


  • (anonimas) 2011-01-13 14:16

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • armandas 2010-07-24 23:08

    tikrai skanu :super: :soku2:


Daugiau receptų