Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių uogienė
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo cukraus
1 stiklinė vandens
1 kilogramas braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų ištirpinti karštame vandenyje ir užvirinti.
Paruoštas uogas suberti į verdantį cukraus sirupą, 2-3 min. pavirti.
Nukėlus nuo ugnies palaikyti 15-20 min. vėsioje vietoje.
Po to uogų masę vėl virti 2-3 min. ir vėl palaikyti 15-20 min.
Tai kartoti 5 kartus.
Uogas iš sirupo išgriebti, sudėti į stiklainius šiek tiek paslegiant.
Dalį sirupo pavirti 15-20 min. ir karštą užpilti ant uogų.
Stiklainius uždaryti metaliniais dangteliais.

Braškių uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukrų ištirpinti karštame vandenyje ir užvirinti.
Paruoštas uogas suberti į verdantį cukraus sirupą, 2-3 min. pavirti.
Nukėlus nuo ugnies palaikyti 15-20 min. vėsioje vietoje.
Po to uogų masę vėl virti 2-3 min. ir vėl palaikyti 15-20 min.
Tai kartoti 5 kartus.
Uogas iš sirupo išgriebti, sudėti į stiklainius šiek tiek paslegiant.
Dalį sirupo pavirti 15-20 min. ir karštą užpilti ant uogų.
Stiklainius uždaryti metaliniais dangteliais.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (5)


  • gaiva 2011-07-18 22:54

    kad spalva butu ryskesne reikia iberti kelis grudelius citrinos rugsties :super:


  • gaiva 2011-07-18 22:53

    kad spalva butu ryskesne reikia iberti kelis grudelius citrinos rugsties :super:


  • nina 2010-07-27 23:37

    KAZKOKIA NESAMONE


  • vaida 2009-12-01 14:02

    kazkoks zaidimas ir laiko gaisimas


  • (anonimas) 2009-06-25 13:12

    :-)


Daugiau receptų