Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Braškių uogienė su baziliku ir vanile
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.2 kilogramo braškių
15 gramų sviesto
1 vienetas vanilės ankštis
20 gramų bazilikų
500 gramų cukraus
šiek tiek dr oetker felfix extra tirštinimo mišinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Braškes nuplauti, nuimti kotelius ir sudėti puodą kartu su sviestu, iš vanilės ankšties išimti sėklytes. Kaitinti, dėti kapotą baziliką, berti cukrų, Dr Oetker Felfix Extra tirštinimo mišinį.
2.
Gerai išmaišykite, užvirkite ir pakaitinkite dar 3 minutes. Sudėkite į stiklainius.

Braškių uogienė su baziliku ir vanile

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Braškes nuplauti, nuimti kotelius ir sudėti puodą kartu su sviestu, iš vanilės ankšties išimti sėklytes. Kaitinti, dėti kapotą baziliką, berti cukrų, Dr Oetker Felfix Extra tirštinimo mišinį.

  2. Gerai išmaišykite, užvirkite ir pakaitinkite dar 3 minutes. Sudėkite į stiklainius.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker

Komentarai


Daugiau receptų